Myyntiehdot

Tällä verkkosivustolla myytävien tekstien, videoiden ja muiden sisältöjen tekijänoikeudet kuuluvat Veera Nissille. Asiakas ostaessaan tuotteen saa oikeuden lukea, kuunnella ja katsoa tuotteita selaimella. Pdf- ja tekstimateriaalin saa tallentaa myös omalle koneelle. Käyttöoikeuksien ja tallenteiden jakaminen muille on kiellettyä.

Ammattioppaan tekijät ja julkaisija eivät ota vastuuta asiakkaan oppaan pohjalta suorittamissa hoidoissa tapahtuneista vahingoista. Asiakas kantaa itse täyden vastuun tekemistään hoidoista. Ammattiopas ei ole hyvää koulutusta korvaava tuote, vaan tukee kestopigmentoinnin alalla jo toimivia ammattilaisa.

Asiakaspalvelumme vastaa yhteydenottopyyntöihin tiettyinä ajankohtina. Löydät voimassa olevat asiakaspalveluajat Ota yhteyttä -sivulta.

Ostamalla tuotteita asiakas sitoutuu noudattamaan tällä sivulla lueteltuja ehtoja.  Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

Palautukset

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseemme, palautamme mielellämme sinulle maksamasi ostohinnan. Yhteydenoton tulee tapahtua 14 päivän sisällä tuotteen ostohetkestä.

Maksun palautus suoritetaan viimeistään kuukauden sisällä reklamaatiosta. Suoritus voi näkyä pyhien tai viikonlopun aiheuttamista viivästymisistä johtuen vasta kuukauden yli seuraavana pankkipäivänä.

Maksun palautusta hakiessasi muista kertoa pankkitilisi numero ja syy palautuksen hakemiseen.

Palautusta voit pyytää vapaamuotoisesti tai yhteystietolomakkeella (valitse yhteydenoton syyksi "Palautus").

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisellä neuvottelulla, asiakkaalla on oikeus saattaa riita kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsiteltäväksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Oikeuskäsittelyä vaativat riidat ratkaistaan suomalaisessa käräjäoikeudessa.