Asiakassopimus Luonnollinen pigmentointi -hoitoa varten

Sopimuksen osapuolet

Luonnollinen pigmentointi -hoidon tekijä:

Y-tunnus:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

 

Asiakkaan nimi:

Syntymäaika:

Osoite:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Sopimuksen ehdot

 1. Tämä sopimus ei poista hoitajan vastuuta hoidosta, vaan selkeyttävät hoidon kulkua asiakkaalle.
 2. Asiakas ymmärtää, että perus-pigmentointihoito on valmis yleensä toisella käyntikerralla (joskus kolmas tai neljäs kerta tarvitaan). Ylläpitohoito on yleensä valmis yhden tai kahden käynnin jälkeen, jos pohjalla on hyvä pigmentointijälki eikä muotoon ja/ tai sävyyn toteuteta suuria muutoksia. Jos asiakas haluaa erittäin isoa ja voimakasta linjaa tai iho on erittäin rasvainen ja isohuokoinen, voi käyntikertoja tulla useampia. Perustyön jälkeen pigmentointi on valmis ylläpitohoitoihin tarpeen tullen (pysyvyys yksilöllistä) tai pigmentoinnin voi antaa haalistua pois.
 3. Asiakas vakuuttaa tutustuneensa hoitolan netti/ Facebook sivustoon, jossa lisää tästä hoitotavasta.
 4. Asiakas vakuuttaa, että hänellä ei ole HIV- tai hepatiitti-infektiota.
 5. Asiakas ymmärtää, että huulipigmentointi voi aktivoida huuliherpeksen. Jos olet altis huuliherpekselle, estolääkitys tulisi aloittaa lääkärin ohjeen mukaisesti.
 6. Asiakas vakuuttaa, että ei ole päihteiden vaikutuksen alaisena saapuessaan hoitoon. Hoitolalla on oikeus veloittaa hoidon summa 100 %:sesti, jos asiakas todetaan päihtyneeksi tai krapulan takia hoitoa ei voida suorittaa. Haju haitta sekä iho voi turvota enemän kuin normalisti ja verenvuoto voi olla runsaanpaa eikä saada hoitoa onistumaan.
 7. Asiakas ymmärtää, että ripsipidennykset tulee poistaa asianmukaisesti hyvissä ajoin ennen yläluomien pigmentointia. Jos asiakas saapuu ripsipidennyksien kanssa, hoitoa ei suoriteta ja suunniteltu hoito veloitetaan 100 %:sesti. Asiakas sitoutuu korvaamaan neulan hinnan (20 €/kpl), mikäli mahdolliset liiman tai ripsien jäämät vahingoittavat neulaa.
 8. Asiakas ymmärtää, että pigmentointivärisävyt reagoivat jokaisen iholla eri tavalla ja tähän ei aina ole pigmentoinnin tekijällä mahdollisuuta vaikuttaa. Ylläpitokäynneillä voidaan sävyyn vaikuttaa.
 9. Asiakas sitoutuu noudattamaan kotihoito-ohjeita: vesipesu aamuin ja illoin, vaseliinia tarpeen mukaan pitämään alueen kosteana, keittosuolaliuosta pipettipullosta silmämunan huuhtelua varten (koskee silmien rajauksia).
 10. Asiakas sitoutuu maksamaan varausmaksun / sovitun hoitohinnan sopimuksen hyväkynnän yhteydessä. Varausmaksu hyvitetään hoidon hinnasta loppumaksun yhteydessä. Hoitolalla on oikeus periä suorittamattomat maksut Intrum Justitian kautta. 
 11. Asiakas vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen. Henkilöllisyyden todistamiseksi vaadimme asiakkailtamme valtion hyväksymän kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, esimerkiksi passin tai ajokortin.
 12. Varausmaksun maksettuaan asiakas sitoutuu hoitoon. Sairastapauksissa varausmaksua ei palauteta. Lapsen sairastuminen ei ole pätevä peruuttamisen syy. Varausmaksu on aina kerta kohtainen. Jos hoito peruuntuu lääkärintodistusta vastaan, uusi varausmaksu tulee joka tapauksessa maksaa uudesta ajasta ja varausmaksusumma on asiakkaalle lisäkulu.
 13. Asiakas huolehtii, että saapuu ajoissa paikalle.
 14. Asiakas pitää huolen siitä, että on syönyt ja juonut kunnolla ennen hoitoa.
 15. Asiakas ymmärtää, että pigmentoinnin havainnollistamiskuvat ovat suuntaa antavia ja tarkoituksena ei ole suoraan kopioida niitä, vaan ottaa niistä mallia pigmentointia työstettäessä. Tekijä katsoo samalla, miten pigmentointi on paras toteuttaa parhaimpaan ja onnistuneeseen lopputulokseen pääsemiseksi.  Jokaisen iholla värisävyt toimivat yksilöllisesti eri tavoin.  
 16. Kasvojen täyttöhoidot suositellaan tehtäväksi hyvissä ajoin ennen tai jälkeen hoidon, aspiriinia ei saa käyttää ennen tai jälkeen hoidon. Piilolinssit pitää olla poistettuna hoidon ajaksi. Jos asiakkaalla on lääkärin lupaa vaativa sairaus, on hänen konsultoitava omaa lääkäriään ennen hoidon varaamista ja tehtävä itse päätös hoidon toteuttamisesta. Asiakas ottaa pigmentointihoidon omalla vastuullaan. Jos iho reagoi ennakoimattomalla tavalla, on tämä asiakkaan omalla vastuulla eikä hoidon hintaa hyvitetä. Harvoissa tapauksissa voi asiakkaalla olla erittäin suuri arpikudoksen liikakasvu tai yllättävässä kohtaa verisuoni, joka vuotaa niin, että juuri kyseiseen kohtaan ei voi pigmentointia onnistuneesti toteuttaa.
 17. Hoitoon ei saa ottaa mukaan muita henkilöitä, lapsia eikä lemmikkieläimiä. 
 18. Asiakas sitoutuu olemaan julkaisematta kasvoistaan ja keskeneräisistä hoidoista kuvia julkisesti, sisältäen Facebook, internet jne. Kun hoito on kokonaisuudessaan valmis, kuvia saa julkaista.
 19. Asiakas vakuuttaa, ettei hänellä ole isotretioniini/ Roacudus lääkettä käytössä.
 20. Erittäin harvoissa tapauksissa kudosten alainen värin leviämisriski.  Asiakas vakuuttaa ymmärtäneensä pigmentointivärin leviämisriskin ihonalalisiin kudoksiin ja kantaa itse tästä vastuun, jos leviäminen pääsee tapahtumaa ja vapauttaa hoitolan vastuusta tässä tilanteessa.
 21. Asiakas kantaa itse vastuun, jos hoidon yhteydessä ilmenee puudutus allergioita ja vapauttaa hoitolan vastuusta tässä tilanteessa.  

Asiakkaan ajanvarauksen tiedot

Toteutettava Luonnollinen pigmentointi hoito:

Hoitopaikka:

Aika:

Hinta:

Sopimuksen allekirjoitus tehdään hoidon yhteydessä, sopimuksesi löytyy hoitolasta, eikä sinun tarvitse tulostaa sitä erikseen.

Paikka ja päviämäärä:

Asiakkaan allekirjoitus:

Hoitajan allekirjoitus:

Varausmaksu pigmentoinnin hinnasta on _______ €, joka tulee maksaa sopimuksen hyväksynnän yhteydessä.

Liitä maksun arkitointitunnus sopimuksen hyväksynnän yhteyteen. Tämän jälkeen lähetä sopimus ohjeiden mukaisesti.

Varausmaksu maksetaan tilille FI

Maksun saaja on

Loput _________ € pigmentoinnista maksetaan hoidon yhteydessä. Tai voit maksaa koko summan suoraan tilille varausmaksun yhteydessä. Tästä lähetetään kuitti sinulle.

Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit, käteinen sekä osamaksu ja tilisiirto.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoon! Luodaan sinulle yhdessä uusi upea ilme, joka kertoo sinusta!