Kokemuksia

Minulla ei ollut kokemusta pigmentoinneista ennen ammattioppaan hankkimista. Katsoin videot ja luin kirjallisenmateriaalin ennen koulutusta. Opas toimikin hyvin ennakkokatsauksena pigmentointien maailmaan ja oppivideot antavat hyvän kuvan mitä pigmentointi on käytännössä. Facebook: kauneushoitola Joiku,Oulu, Kosmetologi Jonna Jämsä

Pitkään kestopigmentointi alalla toiminut hoitola Tyylikoulun Elisa Koivumaan palaute Nissi Technique ammattioppaasta: Ammattiopas on moderni kouluttautumistapa jolla saada suoraan omalle tietokoneelle oppivideoiden kautta livenäkoulutusinfoa toimenpiteistä Videokuvan kautta näen selkeästi kuinka toimenpide voidaan suorittaa eri vahvuisena.

Puudutus on tärkeä asia ja nyt minulla on selkeä oppi miten toteuttaa puudutus onnistuneesti ja turvallisestijoka kerta hyvin. Asiakkaani ovat antaneet tästä minulle hyvää palautetta.

Karvatekniikasta on tullut minulle normaali tapa toteuttaa kulmakarvoja ja luulen, että palkkimaiset kulmat ja kovat värit ovat historiaa.Olen myös saanut lisää ammattimaisuutta ja varmuutta toimenpiteen suorittamiseen.Haastattelen asiakkaani myös nyt tarkemmin ennen hoidon aloittamista. Kaikenkaikkiaan olen ollut tyytyväinen päätökseeni ostaa ammattiopas ja nyt olen astetta varmempi käytännön työskentelyssäni.

– www.tyylikoulu.com, Elisa Koivumaa, kestopigmentoinnin ammattilainen

Leena Harkimo Leena Harkimo. Kuva Gloria-lehden jutusta

”Kokemukseni Veeran asiakkaana on ollut hyvä. Perusteellinen taustatyö, asiakkaan toiveiden ja toisaalta ”sopivuuden” kartoittaminen on ja oli tärkeää. Yhdessä katsotut värien vahvuudet ja testivaihe niin ikään on tärkeää lopputuloksen kannalta.

Toisin sanoen, pigmentoinnin toteuttaminen alkuvaiheesta lähtien monivaiheisesti miellytti. Toteutus oli varmaa ja määrätietoista valmistautumisvaiheen ohjeistuksesta lähtien. Varsinaisessa pigmentointitoimenpiteessä miellytti Veeran kerronta siitä, mitä kohtaa seuraavaksi käsittelee eli mitä seuraavaksi tapahtuu ja miltä se todennäköisesti tuntuu. Se antoi luottamusta ja varmuutta myös asiakkaalle.

Olen ilman muuta saanut lisäarvoa ulkoiseen olemukseeni. Harrastuksissa ja lomaillessa, tai vaikka vuorikiipeillessä pigmentoinnit antavat ripauksen väriä ja ilmettä muuten meikittömille kasvoille.

Reilun vuoden takainen kulmien, eyelinereiden ja huulien pigmentointini vaati kevyen ylläpidon. Huolellinen puudutus on yksi Veera Techniquen kulmakivistä. Voin luottaa siihen, että toimenpiteet ovat mahdollisimman kivuttomia. Työ tehdään huolellisesti, asiakasta kuunnellen.” (13.3.2016)

Lue tästä lisää – Leenan Gloria-lehden haastattelu Nissi Technique -pigmentoinneista.

— Leena Harkimo

”Tavattuani ja keskusteltuani Veera Nissin kanssa uskaltauduin kokeilemaan pigmentointia, johon olen aiemmin suhtautunut kriittisesti. Päätös oli ehdottomasti oikea! Veeran tapa nähdä asiakas on ainutlaatuinen. Hän löytää jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivat muodot, värisävyt ja pigmentoinnin vahvuuden. Veeran kädenjälki on hienostunut ja tyylikäs! Olen erittäin tyytyväinen viimeisteltyyn ilmeeseeni, joka kulkee koko ajan mukanani.”

— Liisa Vuorinen, Natura Detoxin kehittäjä

”Aina oppii uutta, kun jatkokouluttaa itseään ammattilaisena. Opin Veeran koulutuksessa rauhallisuutta pigmentoinnin toteuttamiseen.

Olen yrittänyt tehdä "valmista" jälkeä jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Koulutuksessa opin, että luonnollinen pigmentointi viedään loppuun muutamalla käyntikerralla saaden aikaan kauniimman lopputuloksen.

Veera, olet opettaessasi selkeä ja varma sekä perustelet sanomisesi pohjautuen kokemukseesi. Olet iloinen, positiivinen ja kannustava kouluttaja, suosittelen!”

— Kauneushoitola Leena Oksanen, jatkokoulutus

  • ”näytit kädestä pitäen oikeat otteet. On helppo kertoa oikeista otteista, mutta vasta konkreettinen käsien ohjaus näytti, miten pienestä oikea ote voi olla kiinni
  • lomakkeet ja kaavakkeet ovat erittäin hyödyllisiä. On ihanaa, että joku on jo miettinyt asioita valmiiksi eikä kaikkea tarvitse aloittaa alusta itse
  • kaikenkaikkiaan varmuus ja luottamus omaan työhön kasvoi ja nyt palan halusta tehdä pigmentointeja sen sijaan, että pelkäisin epäonnistumista”

— Taru Huokuniemi, pitkän linjan pigmentoinnin ammattilainen, jatkokoulutus

”Koulutus oli juuri sitä mitä luvattiin! Intensiivinen, kattava ja innostava. Suosittelen.”

— Jalkahoidon ammattitutkinnon kouluttaja Johanna Nukala, Kauneushoitola Johannan helmi