Kuvaustyösopimus luonnollinen pigmentointi -työtä varten

   

Sopimuksen osapuolet

Luonnollinen pigmentointi-työn tekijä:

Y-tunnus:

 

Asiakkaan nimi:

Henkilöturvatunnus:

Osoite:

Puhelinnumero:

sähköpostiosoite:

 

Sopimuksen ehdot

 1. Tämä sopimus ei poista hoitajan vastuuta hoidosta, vaan selkeyttävät hoidon kulkua asiakkaalle.
 2. Malli ymmärtää, että perus pigmentointihoito on valmis toisella käyntikerralla (joskus kolmas tai neljäs hienosäätökerta tarvitaan). Ylläpitohoito on yleensä yhden käyntikerran jälkeen valmis. Jos asiakas haluaa erittäin isoa ja voimakasta linjaa, voi käyntikertoja tulla useampia. Perustyön jälkeen pigmentointi on valmis ylläpitohoitoihin tarpeen tullen (pysyvyys yksilöllistä) tai pigmentoinnin voi antaa haalistua pois. Pigmentoinnissa käytettävät värit ovat laadukkaita mineraalivärejä.
 3. Malli vakuuttaa lukeneensa hoitolan Facebook -sivun ja/tai kotisivut (ottaen huomioon kumpi on käytössä hoitolalla).
 4. Malli vakuuttaa, että hänellä ei ole HIV- tai hepatiitti-infektiota.
 5. Malli ymmärtää, että huulipigmentointi voi aktivoida huuliherpeksen. Jos olet altis huuliherpekselle, estolääkitys tulisi aloittaa lääkärin ohjeen mukaisesti.
 6. Malli vakuuttaa, että ei ole päihteiden vaikutuksen alaisena saapuessaan hoitoon. Hoitolalla on oikeus veloittaa hoidon summa 100 %:sesti, jos asiakas todetaan päihtyneeksi tai krapulan takia hoitoa ei voida suorittaa.
 7. Malli ymmärtää, että ripsipidennykset tulee poistaa asianmukaisesti hyvissä ajoin ennen ylä- ja alaluomien pigmentointia. Jos asiakas saapuu ripsipidennyksien kanssa, hoitoa ei suoriteta ja suunniteltu hoito veloitetaan 100 %:sesti. Asiakas sitoutuu korvaamaan neulan hinnan (20 €/kpl), mikäli mahdolliset liiman tai ripsien jäänteet vahingoittavat neulaa.
 8. Malli ymmärtää, että pigmentointivärisävyt reagoivat jokaisen iholla eri tavalla.
 9. Malli sitoutuu noudattamaan kotihoito-ohjeita.
 10. Malli sitoutuu maksamaan sovitun maksun 24 tunnin sisällä, kun tämä sopimus on hyväksytty. Mahdollinen varausmaksu hyvitetään hoidon hinnasta loppumaksun yhteydessä. Hoitolalla on oikeus periä suorittamattomia maksuja Intrum Justitian kautta.
 11. Malli vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen. Henkilöllisyyden todistamiseksi vaadimme asiakkailtamme valtion hyväksymän kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, esimerkiksi passin tai ajokortin.
 12. Varausmaksun maksettuaan asiakas sitoutuu hoitoon. Sairastapauksissa maksettu hoidon hinta kohdistetaan seuraavaan mahdolliseen kuvaushetkeen. Rahojen palautusta ei ole käytössä. Lääkärintodistus tulee toimittaa viikon sisällä peruutetusta ajasta. Sanktio toteutuu, jos lääkärintodistusta ei toimiteta.
 13. Saavu ajoissa paikalle ja varaa riittävästi aikaa. Koska kyseessä on kuvaustilanne voi olla mahdollista että emme pääse aloittamaan juuri silloin kun aika on sovittu sinulle. Ajat ovat suuntaa antavia.
 14. Malli pitää huolen siitä, että on syönyt ja juonut kunnolla ennen hoitoa.
 15. Hoitoon ei saa ottaa mukaan lapsia eikä lemmikkieläimiä.
 16. Malli ymmärtää, että pigmentoinnin havainnollistamiskuvat ovat suuntaa antavia ja tarkoituksena ei ole suoraan kopioida niitä, vaan ottaa niistä mallia pigmentointia työstettäessä. Tekijä katsoo samalla, miten pigmentointi on paras toteuttaa parhaimpaan ja onnistuneeseen lopputulokseen pääsemiseksi. Jokaisen iholla värisävyt toimivat yksilöllisesti eri tavoin.  
 17. Mallin tulee olla rauhallinen.
 18. Malli sitoutuu alla mainittuihin kúvaustuspäiviin ja hoidon viemiseen loppuun asti. Myöhästymiselle/saapumatta jättämiselle/hoidon keskeyttämiselle on sanktio 500 €/päivä. Sanktio tulee maksaa suoraan ja viivästymättä hoitolalle.
 19. Malli vakuuttaa olevansa maksukykyinen.
 20. Malli  luopuu kaikista oikeuksistaan kuviin ja videoihin. Hoitolalla on yksinoikeus kaikkiin ennen ja jälkeen otettuihin kuviin, sekä työskentelykuviin ja kyseiseen pigmentointityöhön liittyviin valokuviin ja videoihin. Hoitola saa käyttää mainittuja kuvia ja videoita maailmanlaajuisesti ja rajoituksetta.
 21. Malli sitoutuu olemaan julkaisematta kasvoistaan ja keskeneräisistä hoidoista kuvia julkisesti, sisältäen Facebook, internet jne. Kun hoito on kokonaisuudessaan valmis, kuvia saa julkaista.
 22. Malli sitoutuu loppukuvaukseen noin kahden viikon jälkeen viimeisestä pigmentointikerrasta.
 23. Ota mukaasi puhtaat sukat, jotka vaihdat jalkaasi ennen hoidon aloittamista. Vaalea/valkoinen paita jossa ei ole yläosassa printtikuviota ( saa suttaantua, jos vahingossa väriä esim. roiskahtaa paidalle ). Meikinpoistoaine, jolla peset itse omat kasvosi ennen hoidon aloitusta. Myös oma kasvovoide, jos tarvitset kosteutusta ihollesi.
 24. Kasvojen täyttöhoidot ennen tai jälkeen hoidon: aspiriinia ei saa käyttää ennen tai jälkeen hoidon. Piilolinssit pitää olla poistettuna hoidon ajaksi. Jos asiakkaalla on lääkärin lupaa vaativa sairaus, on hänen konsultoitava omaa lääkäriään ennen hoidon varaamista ja tehtävä itse päätös hoidon toteuttamisesta. Asiakas ottaa pigmentointihoidon omalla vastuullaan. Jos iho reagoi arvaamattomalla tavalla, on tämä asiakkaan omalla vastuulla, eikä hoidon hintaa hyvitetä. Harvoissa tapauksissa voi asiakkaalla olla erittäin suuri arpikudoksen liikakasvu tai yllättävässä kohtaa verisuoni, joka vuotaa niin, että juuri kyseiseen kohtaan ei voi pigmentointia onnistuneesti toteuttaa.
 25. Malli vakuuttaa ettei hänellä ole isotretioniini/ Roacudus lääkettä käytössä.
 26. Erittäin harvoissa tapauksissa kudosten alainen värin leviämisriski.  Malli vakuuttaa ymmärtäneensä pigmentointivärin leviämisriskin ihonalalisiin kudoksiin ja kantaa itse tästä vastuun jos leviäminen pääsee tapahtumaa ja vapauttaa hoitolan vastuusta tässä tilanteessa.
 27. Malli kantaa itse vastuun jos hoidon yhteydessä ilmenee puudutus allergioita ja vapauttaa hoitolan vastuusta tässä tilanteessa.

Asiakkaan ajanvarauksen tiedot

(Malli. Emailin otsikko- tai viestikenttään voi kirjoittaa "Kuvausmalli")

Luonnollinen pigmentointi - kuvauksissa mallina toimiminen

Toteutettava Luonnollinen pigmentointi -hoito:

Paikka:

Aika: 

Hoidon hinta:

Asiakas sitoutuu tällä sopimuksella maksamaan hoidon hinnan sovittuna ajankohtana, vaikka hoito peruuntuisi hänen puoleltaan.

Sovittu summa tulee maksaa sopimuksen hyväksynnän yhteydessä.

Varausmaksu maksetaan tilille: FI

Maksun saaja:

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoon!