Tuoteryhmä: Kestopigmentoinnin ammattiopas

Kestopigmentoinnin ammattiopas

298,00 €
Selkeät oppivideot tekstityksellä. Kattava kirjallinenmateriaali.

Hei ja tervetuloa tutustumaan kestopigmentoinnin ammattioppaan sisältöön!

Nissi Technique kestopigmentoinnin ammattiopas kehittyi erilaisten haastavien tilanteiden inspiroimana. Kouluttauduin 2009 kestopigmentointiin ja nopeasti huomasin, ettei rahkeeni riittäneet kaikkiin arjen haasteisiin joita pigmentointi tuo tullessaan. Eikä mikään ihme, sillä jos jokin niin pigmentointiala on muuttuva, sillä joka asiakkaan kohdalla on yksilöllinen eteneminen ja uusia oppeja tulee koko ajan eteen. On kuitenkin yksi keino saada hoitoprosessia yksinkertaisemmaksi ja se on kehittämäni ammattiopas. Kun konsultoin kouluttajia ja keskustelin monien muiden ammattilaisten kanssa huomasin, että jopa kouluttajat painivat samojen ongelmien kanssa, kuin ammattilaiset alalla. Tein paljon pigmentointeja, otin oppia vastaan arjentyöskentelyssä ja kokosin selkeän ammattioppaan tueksemme. Olet sitten pitkänlinjan ammattilainen tai vasta alaa pohtiva aloittelija on ammattiopas hyvä investointi tietotaitopaketiltaan. Ennen satojen ellei tuhansien eurojen investointeja koulutukseen ja koneistoihin on hyvä perehtyä ammattioppaan oppivideoihin ja kirjalliseen materiaaliin. Näin ollen saat katsauksen siitä, onko tämä ala sinua varten ja saat tuen suoraan tietokoneellesi omien asiakassivujesi kautta kun teet pigmentointeja ja voit samalla katsoa oppivideoita. Ammattiopas tuo sinulle lisää tukea arjen työskentelyyn realistisilla oppivideoilla ja erittäin selkeällä kirjallisella materiaalilla.

Kun olet ostanut ammattioppaan sinulle avautuvat asiakassivut, joihin pääset kirjautumaan omalla käyttäjätunnuksella ja salasanallasi.

Oppivideot ovat tuotettu laadukkaasti ja kirjallinen materiaali on selkeä sekä helppolukuinen. Oppivideoiden tekstitys tuo selkeyttä myös videoihin.

Olen sitä mieltä, että kestopigmentointi koostuu monesta eri tekijästä. Lähtien liikkeelle ensimmäisenä asiakkaan konsultoinnista, siitä seuraava askel on tehdä asiakkaan kanssa asiakassopimus jonka jälkeen pääsemme ajanvaraukseen ja sen jälkeen itse hoidon toteuttamiseen. Olen huomannut omakohtaisen kokemukseni kautta, että ongelmia voi tulla silloin kun asiakas ei ole saanut tarpeeksi tietoa ennen hoidon aloitusta ja tämä kehittämäni etenemisjärjestys pitää huolen, että asiakas ja sinä ammattilaisena tiedätte mitä tuleman pitää. Mitkä ovat asiakkaan vastuulla ja mitkä ammattilaisen. Sopimukseen on merkattava tarkasti lähtötilanne, toivottu lopputulos, hintakatto ja on syytä käydä hyvin jokainen kohta sopimuksesta läpi asiakkaan kanssa, ettei jää epäselvyyksiä.

Facebook sivusto: kestopigmentoinnin ammattiopas antaa sinulle mojovan annoksen tietotaitoa arjen työskentelyyn kuvina ja teksteinä. Kirjoitan myös blogeja eri aihealueista liittyen kestopigmentointiin ja yrittäjyyteen. Markkinointiin saat apuani ammattiopas asiakkaanani ja taloushallinto on hyvä hallita kun yrittäjiä ollaan. Nämä asiat tietotaidon kanssa luovat onnistuneen paketin jolla voit tehdä toimivan yrityksen itsellesi. Nämä asiat myös vahvistavat tietotaitoasi ja tuovat selkeää kuvaa, miten pigmentointi toteutetaan onnistuneesti alusta loppuun.

Monesti suurimmat hikikarpalot aiheuttaa tiedon puute ammattilaisena sinulle ja asiakkaille. Kun saat selkeyden epävarmuuksiin saat tehtyä onnistuneempia hoitoja ja voit olla iloisempi ammatistasi. Kun palvelemme suurimmaksi osaksi Pohjoismaisia naisia on heidän ulkonäkönsä kevyempää ja moni haluaa kestopigmentointia, mutta toivoo sen olevan luonnollisen näköistä vaikkakin joskus myös voimakkailla sävyillä toteutettua. Nämä opit ovat ammattioppaan oppivideoilla. Kevyemmillä- ja voimakkaammillasävyillä saat luonnollisen näköistä. Ammattiopas tarjoaa kattavasti kolmella eri tekniikkatyylillä kulmakarvat: karvatekniikka, tiiviskarvatekniikka ja karvatekniikka pohjalinjalla. Sävyinä kulmakarvoissa kolmelle eri mallille on käytetty kevyempää, punaruskeaa ja tummanharmaata. Yläluomenrajaus on pigmentoitu yhdelle mallille kevyellä sävyllä, joka tuo silmän muodon esille ja voimakkaammalla sävyllä toiselle mallille, jolloin saamme intensiivisyyttä katseeseen ja silmän sävyn loistamaan. Alaluomenrajaus on äärimmäisen huollitellun näköinen oikein tehtynä ja tuo ripsirajaan tuuheutta pehmeällä sävyllä tehtynä ja voimakkaalla sävyllä tehtynä se tuo enemmän silmän muotoa esille.

Ylä- ja alaluomenrajauksen oppivideoilla opit 99% kivuttoman puudutustekniikan! Tämä taito on todella iso markkinointietu sinulle ammattilaisten joukosta! Huulet on tehty luonnollisen näköisiksi ja on aito todistus siitä, että huulet onnistuvat, kun tiedät mitä teet ja saat käyttöön tietotaidon, joka tuo sinulle varmuuden onnistua.

Ammattioppaan avulla opit:

 • 99-prosenttisesti kivuttoman ylä- ja alaluomen rajauksen
 • kolme eri tekniikkaa kulmakarvojen pigmentointiin
 • tarkan ja luonnollisen huulien rajauksen

Ammattioppaan kirjallisentietotaidon sisällysluettelo:

 1. Asiakkaan konsultaatiokäynti
 2. Ajanvaraus
 3. Asiakassopimus
 4. Esivalmistelut
 5. Hygienia
 6. Asiakkaan saapuminen
 7. Tekniikka
 8. Puudutus pigmentoinnin aikana
 9. Jälkihoito heti hoidon jälkeen
 10. Kotihoito-ohje
 11. Puudutusohje annettavaksi asiakkaalle kotiin ennen toista vaadittavaa käyntikertaa
 12. Hoidon kokonaisuus vaiheittain
 13. Pigmentoinnissa huomioitavaa
 14. Kiitos mielenkiinnostasi